055 - 200 45 04

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Deskundig vloer onderhoud Apeldoorn

Regelmatig vloer onderhoud is zeer belangrijk om uw vloer in goede staat te houden, maar het zorgt ook voor een langere levensduur van uw vloer. Vuil en steentjes kunnen snel beschadigingen en krassen maken. Daarom is het verstandig om zand, steentjes en ander vuil zo snel mogelijk op te vegen.

Reparatiewerkzaamheden

Het is vaak lastig om mankementen of slijtage aan uw vloer zelf op te lossen. Daarom kunt u in dat geval het beste een specialist op het gebied van vloer onderhoud inschakelen. In Apeldoorn en omgeving bent u daarvoor bij JW Vloeren aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met allerlei verschillende vloeren en weten precies welke vorm van onderhoud het beste aansluit bij uw vloer. Onze specialisten komen graag met hun breed uitgeruste servicewagens bij u langs om uw vloer van het juiste onderhoud te voorzien.

Periodiek onderhoud vloeren

Om de levensduur van uw vloeren te verlengen is regelmatig vloeronderhoud nodig. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor periodiek onderhoud. Onze specialisten hebben ervaring met het onderhouden van onder andere parket en houten vloeren. Afhankelijk van uw type vloer kunnen wij deze schoonmaken, schuren, impregneren, waslagen verwijderen en opnieuw aanbrengen. Is uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe? Aarzel dan niet, wij helpen u graag. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom JW Vloeren?

  • Ruime ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging