0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Apeldoorn

Deskundig vloer onderhoud Apeldoorn

Regelmatig vloer onderhoud is zeer belangrijk om uw vloer in goede staat te houden, maar het zorgt ook voor een langere levensduur van uw vloer. Vuil en steentjes kunnen snel beschadigingen en krassen maken. Daarom is het verstandig om zand, steentjes en ander vuil zo snel mogelijk op te vegen.

Reparatiewerkzaamheden

Het is vaak lastig om mankementen of slijtage aan uw vloer zelf op te lossen. Daarom kunt u in dat geval het beste een specialist op het gebied van vloer onderhoud inschakelen. In Apeldoorn en omgeving bent u daarvoor bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met allerlei verschillende vloeren en weten precies welke vorm van onderhoud het beste aansluit bij uw vloer. Onze specialisten komen graag met hun breed uitgeruste servicewagens bij u langs om uw vloer van het juiste onderhoud te voorzien.

Periodiek onderhoud vloeren

Om de levensduur van uw vloeren te verlengen is regelmatig vloeronderhoud nodig. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor periodiek onderhoud. Onze specialisten hebben ervaring met het onderhouden van onder andere parket en houten vloeren. Afhankelijk van uw type vloer kunnen wij deze schoonmaken, schuren, impregneren, waslagen verwijderen en opnieuw aanbrengen. Is uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe? Aarzel dan niet, wij helpen u graag. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606