0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Apeldoorn

Vloeradvies in Apeldoorn

U bent net verhuisd en moet voor alle ruimtes kiezen uit de vele verschillende soorten vloeren. Of uw vloer is ernstig beschadigd en u weet niet of renovatie mogelijk is of dat de vloer vervangen moet worden. Of misschien heeft u vragen over het onderhoud van uw vloer. Dan kunt u bij ons terecht.

Deskundig advies

Onze specialisten beschikken over breed uitgeruste servicewagens en kunnen u uitstekend voorzien van advies, wat uw vraag ook is. Ongeacht uw wensen en budget, wij geven het beste vloeradvies in Apeldoorn en omgeving.

Advies over vloeronderhoud

Ook voor advies omtrent vloeronderhoud kunt u uitstekend bij ons terecht. Zo is het goed om te weten dat u een gedeelte van het onderhoud vaak zelf kunt doen. Voor groot onderhoud of bij erge beschadigingen is het echter wel verstandig om een deskundig bedrijf zoals de door ons aangedragen professional in te schakelen. Wanneer u namelijk niet voldoende kennis heeft van vloeren, bestaat de kans dat u uw vloer beschadigt. Onze vakmannen staan daarom graag voor u klaar in Apeldoorn en omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606