055 - 790 81 68

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Deskundig vloer schuren Apeldoorn

Een houten vloer of een parketvloer moet regelmatig goed onderhouden worden. De toplaag slijt er op een gegeven moment af en er kunnen zelfs diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. In dat geval is uw vloer aan onderhoud toe. Uw vloer schuren is dan de eerste stap. Zo worden de beschadigingen eraf geschuurd en wordt uw vloer weer mooi glad. Echter, niet alle vloeren kunnen geschuurd worden. Dit hangt af van de samenstelling van de vloer en de dikte van de toplaag. Is uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe en bent u op zoek naar een specialist in Apeldoorn of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze: vloer schuren en lakken

Onze specialisten hebben ervaring met het schuren van vloeren en kunnen u hier dan ook uitstekend mee van dienst zijn. Wanneer uw vloer geschuurd is, moet deze nog geolied of gelakt worden. Dit biedt bescherming tegen nieuwe krassen en vlekken. Hierna lijkt uw vloer weer zo goed als nieuw. Wilt u uw vloer schuren en oliën? Laat dit aan onze experts over.

Vloer laten schuren?

Het is mogelijk om zelf uw houten vloer te schuren en verder af te werken, maar vaak is het verstandiger om hier een vakman voor in te schakelen. Uw vloer schuren is namelijk een tijdrovende klus, waarvan het resultaat vaak te wensen overlaat als men dit zelf doet. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u uw vloer laten schuren in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op.

Ons werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Waarom MB Parket?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ook voor vloerrenovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 790 81 68.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging