055 - 200 45 04

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Vloer schuren Apeldoorn

Een houten vloer of een parketvloer moet regelmatig goed onderhouden worden. De toplaag slijt er op een gegeven moment af en er kunnen zelfs diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. In dat geval is uw vloer aan onderhoud toe. Uw vloer schuren is dan de eerste stap. Zo worden de beschadigingen eraf geschuurd en wordt uw vloer weer mooi egaal en glad. Echter, niet alle vloeren kunnen geschuurd worden. Dit hangt af van de samenstelling van de vloer en de dikte van de toplaag. Is uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe en bent u op zoek naar een specialist in Apeldoorn of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vloer schuren en lakken

Vloeren schuren is voor onze specialisten bijna dagelijkse kost. We hebben dus de nodige ervaring met het schuren van vloeren en kunnen u hier dan ook uitstekend mee van dienst zijn. Wanneer uw vloer geschuurd is, moet de vloerafwerking nog.  Bijna alle vloeren hebben een olie of een laklaag, maar ook een combinatie van beide is mogelijk. Deze afwerking biedt bescherming tegen nieuwe krassen en vlekken. Hierna lijkt uw vloer weer zo goed als nieuw. Wilt u uw vloer schuren en oliën? Laat dit aan onze experts over.

Vloer schuren uitbesteden

Uw vloer schuren kunt u zelf doen, echter zal elke vloerenspecialist u dat afraden. En dat is niet voor eigen gewin. Het schuren van uw vloer komt erg nauwkeurig, het is van belang om over de gehele vloer evenveel af te schuren. U voorkomt daarmee kleurverschil in de vloer en misschien nog wel belangrijker, zo zorgt u ervoor dat uw houten vloer een maximaal leven heeft en vaker op te schuren is. Wilt u weten of uw houten vloer opgeschuurd kan worden? In Apeldoorn en omgeving is JW Vloeren uw vloerenspecialist. Neem nu contact op met 055 - 200 45 04 en maak een vrijblijvende afspraak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom JW Vloeren?

  • Ruime ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging