055 - 200 45 04

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Oliën houten vloer

Een houten vloer moet regelmatig bijgewerkt en onderhouden worden. Een houten vloer kan namelijk uitdrogen. Zo kunt u door goed onderhoud veel geld besparen. Uw vloer blijft namelijk langer mooi en u hoeft deze niet zo snel te vervangen of te renoveren wanneer uw vloer goed onderhouden is. Uw houten vloer oliën is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw houten vloer. Hoewel een geoliede vloer meer onderhoud vergt dan een gelakte vloer, kiezen toch veel mensen voor een houten vloer. Een goed geoliede vloer draagt namelijk ook sterk bij aan het karakter van de ruimte.

Vakmannen voor vloer oliën in Apeldoorn

Onze vakmannen in Apeldoorn en omgeving kunnen u deskundig advies geven over het oliën van uw vloeren. Wij van JW Vloeren beschikken over uitgebreide kennis van vele verschillende soorten vloeren en wij weten welke olie geschikt is voor welke vloer.

Kleurpigment in uw olie

Bent u toe aan verandering, maar wilt u niet een geheel nieuwe vloer laten leggen? Dan kunt u eenvoudig de uitstraling van uw vloer veranderen door een kleurpigment aan de olie toe te voegen. Op deze manier wordt uw vloer donkerder of juist lichter van kleur. Wij hebben een ruim assortiment in kleurpigmenten en kunnen bijna iedere kleurwens vervullen. Wilt u meer weten over parket oliën of massief houten vloer oliën? Wij geven u graag advies en helpen u bij het onderhouden van uw houten vloer. Neem dan direct contact met ons op.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom JW Vloeren?

  • Ruime ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging