0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Apeldoorn

Vloer lakken in Apeldoorn

Een gelakte houten vloer is bij veel mensen erg gewild. Wij begrijpen goed waarom. Door uw houten vloer te lakken zorgt u voor een optimale bescherming tegen bijvoorbeeld versleten viltjes onder stoelpoten of banken. Het is daarom belangrijk om uw houten vloer van het nodige onderhoud te voorzien. Wij adviseren veel klanten dan ook om uw vloer te laten lakken.

Vloer lakken voordelen

Uw vloer lakken geeft veel voordelen. De laklaag geeft bescherming tegen bijvoorbeeld spelende kinderen, rennende huisdieren, het schuiven van meubels maar kunt u denken aan verkleuring van de zon. Een laklaag is bovendien onderhoudsvriendelijk. Even stofzuigen en dweilen is voldoende om de laklaag jaren mee te laten gaan.

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om eerst de houten vloer van een laag olie te voorzien waarna deze gelakt kan worden. Zo profiteert u van de warme uitstraling die olie geeft maar heeft u toch het minimale onderhoud dat kenmerkend is voor een gelakte vloer. Om de vloer helemaal naar uw wensen te maken is er keus uit verschillende waarden qua glans. Zowel een matte als hoogglans lak kan aangebracht worden.

Mocht de laklaag door de jaren heen toch gebruikssporen oplopen of bent u helemaal uitgekeken op de huidige kleur van uw vloer, dan kan uw houten vloer in veel gevallen opgeschuurd worden waarna een nieuwe afwerklaag aangebracht kan worden. U heeft bij ons keus uit meerdere kleuren, zo kunnen wij de vloer de uitstraling geven die u wenst. Wij kijken graag met u op locatie om zo een optimaal mogelijk resultaat te behalen. Zo hebben wij veel ervaring met de kleur van de vloer ten opzichte het daglicht dat de kamer binnenkomt. Weinig daglicht en een donkere vloer maken de ruimte kleiner waar een lichte vloer de ruimte groot doet lijken.

Vloer lakken uitbesteden

Woont u in Apeldoorn of omgeving en wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606