055 - 200 45 04

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Vloer lakken in Apeldoorn

Een gelakte houten vloer is bij veel mensen erg gewild. Wij begrijpen goed waarom. Door uw houten vloer te lakken zorgt u voor een optimale bescherming tegen bijvoorbeeld versleten viltjes onder stoelpoten of banken. Het is daarom belangrijk om uw houten vloer van het nodige onderhoud te voorzien. Wij adviseren veel klanten dan ook om uw vloer te laten lakken.

Vloer lakken voordelen

Uw vloer lakken geeft veel voordelen. De laklaag geeft bescherming tegen bijvoorbeeld spelende kinderen, rennende huisdieren, het schuiven van meubels maar kunt u denken aan verkleuring van de zon. Een laklaag is bovendien onderhoudsvriendelijk. Even stofzuigen en dweilen is voldoende om de laklaag jaren mee te laten gaan.

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om eerst de houten vloer van een laag olie te voorzien waarna deze gelakt kan worden. Zo profiteert u van de warme uitstraling die olie geeft maar heeft u toch het minimale onderhoud dat kenmerkend is voor een gelakte vloer. Om de vloer helemaal naar uw wensen te maken is er keus uit verschillende waarden qua glans. Zowel een matte als hoogglans lak kan aangebracht worden.

Mocht de laklaag door de jaren heen toch gebruikssporen oplopen of bent u helemaal uitgekeken op de huidige kleur van uw vloer, dan kan uw houten vloer in veel gevallen opgeschuurd worden waarna een nieuwe afwerklaag aangebracht kan worden. U heeft bij ons keus uit meerdere kleuren, zo kunnen wij de vloer de uitstraling geven die u wenst. Wij kijken graag met u op locatie om zo een optimaal mogelijk resultaat te behalen. Zo hebben wij veel ervaring met de kleur van de vloer ten opzichte het daglicht dat de kamer binnenkomt. Weinig daglicht en een donkere vloer maken de ruimte kleiner waar een lichte vloer de ruimte groot doet lijken.

Vloer lakken uitbesteden

Woont u in Apeldoorn of omgeving en wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 055 - 200 45 04 voor meer informatie of een afspraak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom JW Vloeren?

  • Ruime ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging