055 - 200 45 04

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Parketvloer Apeldoorn

Wanneer u net een huis gekocht heeft of een verbouwing achter de rug heeft, dan is het leggen van de vloer één van de laatste stappen voor u klaar bent. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten vloeren, een parketvloer is daar één van.

Waarom parket vloeren?

Er wordt vaak voor parket gekozen vanwege de warme en authentieke uitstraling. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden en gaat het lang mee, mits het goed onderhouden wordt. Parket bestaat uit houten delen die in allerlei formaten in verschillende parketsystemen gelegd kunnen worden.

Afwerking parket Apeldoorn

Een parketvloer wordt pas bewerkt nadat het gelegd is. Het afwerken kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan het gelakt, in de was gezet of geolied worden. De manier waarop de vloer onderhouden moet worden, hangt af van de gekozen afwerking. Indien u uw parketvloer goed onderhoudt, gaat deze vaak wel een leven lang mee. Onderhoud is echter niet alleen van belang voor de levensduur van uw parket, maar ook voor de uitstraling. Parketspecialist JW Vloeren weet precies hoe uw vloer het beste onderhouden kan worden. Onze specialisten kunnen u hier in Apeldoorn en omgeving uitstekend over adviseren. Wilt u meer informatie over onze diensten in Apeldoorn en omgeving? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom JW Vloeren?

  • Ruime ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging