0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Apeldoorn

Parketvloer Apeldoorn

Wanneer u net een huis gekocht heeft of een verbouwing achter de rug heeft, dan is het leggen van de vloer één van de laatste stappen voor u klaar bent. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten vloeren, een parketvloer is daar één van.

Waarom parket vloeren?

Er wordt vaak voor parket gekozen vanwege de warme en authentieke uitstraling. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden en gaat het lang mee, mits het goed onderhouden wordt. Parket bestaat uit houten delen die in allerlei formaten in verschillende parketsystemen gelegd kunnen worden.

Afwerking parket Apeldoorn

Een parketvloer wordt pas bewerkt nadat het gelegd is. Het afwerken kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan het gelakt, in de was gezet of geolied worden. De manier waarop de vloer onderhouden moet worden, hangt af van de gekozen afwerking. Indien u uw parketvloer goed onderhoudt, gaat deze vaak wel een leven lang mee. Onderhoud is echter niet alleen van belang voor de levensduur van uw parket, maar ook voor de uitstraling. Parketspecialist de door ons aangedragen professional weet precies hoe uw vloer het beste onderhouden kan worden. Onze specialisten kunnen u hier in Apeldoorn en omgeving uitstekend over adviseren. Wilt u meer informatie over onze diensten in Apeldoorn en omgeving? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606