055 - 790 81 68

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Een nieuwe vloer laten leggen

Wanneer u de juiste vloer voor uw woning heeft uitgekozen moet deze natuurlijk nog gelegd worden. Afhankelijk van het soort vloer waar u voor heeft gekozen kan een vloer leggen op verschillende manieren gebeuren. Er zijn echter wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen. In Apeldoorn en omgeving zijn wij u graag van dienst. Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar de mogelijkheden.

Waar moet u rekening mee houden

Gaat u een vloer leggen? Dan is het belangrijk om goed na te denken of u de vloer zwevend of vast wilt laten leggen. Wanneer u de vloer vast laat leggen wordt deze met kleine nagels of lijm aan de ondergrond vast gemaakt. Wanneer u de vloer zwevend laat leggen betekent dit dat de vloer los op de ondervloer ligt, met daartussen een isolerende laag. Op deze wijze kunt u de vloer er ook gemakkelijk weer uithalen. Verder is het belangrijk dat u weet in welke richting u uw vloer wilt laten leggen. De wijze waarop u uw vloer legt bepaalt namelijk of de ruimte er langer of breder uitziet. Wanneer u een ruimtelijk effect wilt kunt u de vloer het beste diagonaal leggen.

Parketteurs in Apeldoorn

Zoek niet langer naar een vloerspecialist in Apeldoorn en omgeving, wij helpen u graag. Wij helpen u niet alleen bij vloer leggen, maar ook bij vloer vervangen, onderhouden en renoveren. De specialisten van MB Parket verstaan hun vak en kunnen u deskundig adviseren. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom MB Parket?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 790 81 68.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging