055 - 200 45 04

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Houten vloeren Apeldoorn

U kunt ook kiezen voor het laten leggen van een massief houten vloer. Dit kan de voorkeur hebben, aangezien een houten vloer een warme uitstraling geeft aan de kamer. Daarnaast is een houten vloer gemakkelijk schoon te houden en kunt u de afwerking helemaal aanpassen aan uw wensen. Hierbij kunt u denken aan verschillende kleuren lak of juist het gebruik van olie op uw vloer. Een houten vloer is tijdloos en gaat over het algemeen lang mee.

Laat een professional uw houten planken vloer leggen

Een plankenvloer leggen vergt bepaalde kennis en vaardigheden. U dient met veel factoren rekening te houden. Onder de verschillende weersomstandigheden gaat een houten vloer namelijk werken. U kunt het leggen daarom vaak beter uitbesteden aan een professional. Wilt u een plankenvloer laten leggen of hier meer informatie over ontvangen? Dan staan wij van JW Vloeren voor u klaar.

Uw ervaren vakman

In Apeldoorn en omgeving kunnen wij snel en strak uw houten vloer leggen. Verder geven wij u ook graag advies over het onderhoud van uw vloer. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten in Apeldoorn en omgeving? Neem dan direct contact met ons op.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom JW Vloeren?

  • Ruime ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging