0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Apeldoorn

Traprenovatie Apeldoorn

Uw trap is u een doorn in het oog en u wilt graag een snelle en doeltreffende oplossing. Wilt u uw oude trap opknappen? In dat geval is een traprenovatie wellicht de oplossing voor u. Op deze manier kunt u uw trap er weer als nieuw uit laten zien, zonder dat hier hak- en breekwerk aan te pas komt.

Houten trap renoveren

Een trap renoveren kan bestaan uit het bekleden van de trap met bijvoorbeeld houten overzettreden. Dit geeft uw oude trap weer een mooie en luxe uitstraling. Zo kunt u eenvoudig van uw oude, lelijke trap weer een pronkstuk in uw woning maken. Woont u in Apeldoorn en wilt u op deze wijze uw trap vernieuwen? Hiervoor kunt u uitstekend bij de door ons aangedragen professional terecht.

Renovatie trap door de door ons aangedragen professional

Als de basis van uw trap wel in orde is en uw trap enkel opgeknapt hoeft te worden, dan is traprenovatie de snelste en meest duurzame keuze. Vaak heeft uw trap binnen één dag al een geheel nieuwe uitstraling en na ongeveer twee dagen zijn wij vaak al klaar met de traprenovatie. Daarom schakelt u in Apeldoorn en omgeving onze parket specialisten in. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijke kleuren en materialen te bespreken. Wilt u uw open trap renoveren? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u met plezier te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606