055 - 200 45 04

Vloerenspecialist in Apeldoorn

Traprenovatie Apeldoorn

Uw trap is u een doorn in het oog en u wilt graag een snelle en doeltreffende oplossing. Wilt u uw oude trap opknappen? In dat geval is een traprenovatie wellicht de oplossing voor u. Op deze manier kunt u uw trap er weer als nieuw uit laten zien, zonder dat hier hak- en breekwerk aan te pas komt.

Houten trap renoveren

Een trap renoveren kan bestaan uit het bekleden van de trap met bijvoorbeeld houten overzettreden. Dit geeft uw oude trap weer een mooie en luxe uitstraling. Zo kunt u eenvoudig van uw oude, lelijke trap weer een pronkstuk in uw woning maken. Woont u in Apeldoorn en wilt u op deze wijze uw trap vernieuwen? Hiervoor kunt u uitstekend bij JW Vloeren terecht.

Renovatie trap door JW Vloeren

Als de basis van uw trap wel in orde is en uw trap enkel opgeknapt hoeft te worden, dan is traprenovatie de snelste en meest duurzame keuze. Vaak heeft uw trap binnen één dag al een geheel nieuwe uitstraling en na ongeveer twee dagen zijn wij vaak al klaar met de traprenovatie. Daarom schakelt u in Apeldoorn en omgeving onze parket specialisten in. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijke kleuren en materialen te bespreken. Wilt u uw open trap renoveren? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u met plezier te woord.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.


Waarom JW Vloeren?

  • Ruime ervaring
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Ruime keus uit kwaliteitsmateriaal

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Vloeren herstellen
• Snelle service
• Eerlijk advies

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Zutphen, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging